CHP Genel Merkez

Faks : (+90) 312 207 40 39
Web : http://www.chp.org.tr
EPosta : chp@chp.org.tr

İstanbul İl Başkanlığının canlı yayınladığı Demokrasi Şölenine sosyal medyada yoğun ilgi

26 Şubat Pazar ve 27 Şubat Pazartesi günleri yapılan Tüzük Kurultayları’nı 27 bin 862 internet kullanıcısı Sosyal Medya Özel Canlı Yayını’ndan izleyip kendi takipçileriyle paylaştı. Canlı yayın ortalama 44 dakikalık izlenme süresiyle dikkat çekti.

Kurultaylar alınan kararlar ve gerçekleştirilen tüzük değişikliğinin yanı sıra sosyal medyadaki takip ile de gündeme damgasını vurdu. Ulusal televizyon kanalları tarafından canlı yayınlanan Demokrasi Şöleni sosyal medya platformları üzerinden de izleyicisine ulaştı.

İnternette www.kilicdaroglunudestekliyoruz.org adresinde düzenlenen imza kampanyasının da yer aldığı yeni medya platformu üzerinde yapılan Sosyal Medya Özel Canlı Yayınları,  onbinlerce kişiyi kurultay salonlarına taşıdı. Aynı özel yayın İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın resmi sayfası olan http://www.facebook.com/oguzsalici adresinden de geniş kitlelere ulaştırıldı. İstanbul İl Başkanı Salıcı’nın Facebook sayfasından yapılan Sosyal Medya Özel Canlı yayını da CHP’nin Demokrasi Şöleni’ne tanıklık etmek isteyenlerin takip ettiği adres oldu.

Kurultay sürecinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek için oluşturulan www.kilicdaroglunudestekliyoruz.org sitesi, değişen tüzük maddelerini CHP tabanı ile paylaştı. İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın da imza atarak destek verdiği siteden Pazar ve Pazartesi günü Tüzük Kurultayları da canlı yayınla sosyal medya kullanıcıları ulaştı. Bilginin hızla paylaşıldığı platformlarda en doğru araçlarla yer almak isteyen CHP İstanbul’un dijital iletişim çalışma grubu CHP dijitalİST, verdiği destekle canlı yayının kesintisiz gerçekleşmesini sağladı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Büyük Demokrasi Şöleni sözleriyle açtığı Pazar günkü kurultay 27 bin 862 kullanıcı tarafından izlendi. CHP dijitalİST tarafından ilk kez gerçekleştirilen bu yeni medya uygulamalarında aynı anda 1.584 kişiye kadar ulaşan izlenme oranları elde edildi. CHP Sosyal Medya Özle Canlı Yayını sırasında izleyiciler ortalama 44 dakika sitede kalarak Tüzük Kurultayları’ndaki gelişmeleri anı anına izledi.

Bu Sayfayı Paylaş:
  • Google
  • RSS Feed

Yorum yaz.

Yorum yapabilmek için üyelik girişi yapın. Giriş Yap »