08.01.2018

GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI OKAN GAYTANCIOĞLU’DAN 3 YENİ TARIM RAPORU

CHP Edirne Milletvekili ve Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Okan Gaytancıoğlu, CHP’nin tarıma yönelik toplantıları sonucunda 3 yeni rapor oluşturuldu.

Gaytancıoğlu’nun "Denizli Raporu", "Üzüm Raporu" ve "Balıkesir Raporu"na ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

Türkiye nüfusunun yaklaşık % 21’ini oluşturan ya da başka bir deyişle her 5 kişiden biri olan çiftçimizin ciddi sorunları bulunmaktadır. Bu sorunlar AKP’nin uyguladığı niteliksiz ve tutarsız tarım politikalarıyla daha da ağırlaşmıştır. CHP olarak; tarıma ve tarıma dayalı sanayiye, iç ve dış ticarete ciddi katkıları bulunan tarım sektörünün sorunlarını yerinde tespit ederek, sorunları sorun sahiplerinden dinlemek ve CHP’nin çözümlerini anlatmak için il ve ilçelerde ürünlerin özellikleri dikkate alınarak toplantılar gerçekleştirilmektedir.

Partimizin web sayfasında https://www.chp.org.tr/ son olarak Denizli RaporuÜzüm Raporu ve Balıkesir Raporu paylaşılmıştır.

Bu raporlar Tarım Politikası Yayınları https://www.chp.org.tr/Yayinlar/32/ChpTarimPolitikasiYayinlari.aspx

ve

Dijital Mecmua http://dijitalmecmua.chp.org.tr/ başlıklarında yer almaktadır.

CHP Denizli Tarımına Sahip Çıkıyor http://chp.org.tr/Public/0/Folder//85540.pdf

CHP Üzüm Raporu http://chp.org.tr/Public/0/Folder//15716.pdf

CHP Balıkesir Tarımına Sahip Çıkıyor http://chp.org.tr/Public/0/Folder//99623.pdf

Tarıma yönelik bu toplantılarımız devam edecektir. CHP olarak amacımız, ÜRETEN BİR TÜRKİYE’yi gerçekleştirerek; halkın HAKÇA BÖLÜŞMESİNİ sağlamaktır. Bu hedefe ulaşmak için, CHP İKTİDARINDA bilimsel temelli üretim planlamasına dayalı, üretimi ve üreticiyi destekleyen bir tarım politikasını oluşturacağız.

CHPnet

SİTELERİ