İDRİS AKYÜZ

E-Posta :idrisakyuz@gmail.com
Web Sitesi :
ÖZGEÇMİŞ

1954 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. İlk ve orta tahsilinden sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsünü (Bugünkü İletişim Fakültesi) bitirdi. Mesleğe 1975 yılında Milliyet Gazetesinde başladı. Anadolu Ajansı, Güneş, Cumhuriyet ve Hürriyet Gazetelerinde muhabirlik, yazarlık ve yöneticilik yaptı. Radikal Gazetesi'nin ilk kurucuları arasında yer aldı. Posta Gazetesi'nde uzun yıllar "Siyaset Penceresi" adlı köşeyi yazdı. 1994 yılında televizyon dünyasıyla tanıştı. Kanal D'de Altan Öymen, SKYTÜRK kanalında Yalçın Küçük ile programlar yaptı. Kendine özgü "OMBUDSMAN" adlı programla uzun yıllar ekranlarda kaldı. Türkiye'de Göçün Siyasal Sonuçları ve Propaganda üzerine araştırmalar yaptı. CHP Parti Meclisi'ne seçildikten sonra Yurt Gazetesi'ndeki günlük yazılarına son verdi. Evli ve bir çocuk babası.

MESAJ GÖNDERİN

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

İletişim Formu

Güvenlik Resmi