23.09.2016

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN, AVCILAR BELEDİYESİNİN TANITIM ETKİNLİĞİNDE YAPTIĞI AÇIKLAMA: BİZ HALKIN PARTİSİYİZ, NEREDE BİR MAĞDUR VARSA ONUN YANINDA OLACAĞIZ (23 EYLÜL 2016)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, AVCILAR BELEDİYESİNİN TANITIM ETKİNLİĞİNDE KONUŞTU

"CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" projesi kapsamında, İstanbul Avcılar Belediyesinin çalışmaları parti genel merkezinde tanıtıldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar Belediyesinin tanıtım etkinliğinde gazetecilere açıklamada bulundu.

24 SAAT ÇALIŞAN, BÜTÜN SORUNLARLA İLGİLENEN BİR BELEDİYE

Soru- Genel Merkezin misafirlere tanıtım projesi kapsamında Avcılar Belediyesi. Neler söyleyeceksiniz?

Kemal KILIÇDAROĞLU- Son derece başarılı uygulamaları var. Diğer belediyelerimizin başarısını Avcılar’da sürdürüyor. O nedenle Belediye Başkanımız Handan Hanıma, gerçekten teşekkür ediyoruz. 24 saat çalışan bir belediye, bütün sorunlarla ilgilenen bir belediye. Gelecekte karşılaşacakları sorunları da, önceden saptayıp ona uygun çözümler üretiyorlar. Dolayısıyla belediyelerimiz çalışıyor.

Soru- Peki efendim burada 7. katta, 15 Temmuz sonrasında mağdur masası kuruldu ve oldukça yoğun aslında. Hemen hemen her gün 500’e yakın, her gün 500 kişi geliyor. Dün bir görüşmeniz oldu Başbakanla. Bunun sonucunda sanıyorum bir genelge çıkacak ve sizin mağdur ailelerine bir mesajınız var mı buradan alalım?

BİZ HALKIN PARTİSİYİZ, NEREDE BİR MAĞDUR VARSA ONUN YANINDA OLACAĞIZ

Kemal KILIÇDAROĞLU- Bütün mağdur ailelerine şunu söylemek isterim. Biz halkın partisiyiz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Nerede bir mağdur varsa onun yanında olacağız. Gerçekten de ciddi mağduriyetler yaşayan aileler var. Üstelik bu mağduriyetler sıradan değil, bugünden yarına değil, kalıcı sorunlar yaratan mağduriyetler. Sorunu çözmek için Sayın Başbakanla görüştük, önerilerimizi yaptık. Umarım mağduriyetlerin bir kısmı, en azından bir kısmı giderilmiş olabilir. Bu yönde ciddi beklentilerimiz var. Ama daha sonraki aşamalarda da eğer mağduriyetler giderilmezse, yine biz öncü olacağız. Onlara her türlü desteği vereceğiz ve mağduriyetlerin giderilmesi için çaba harcayacağız.

Gündem'den Öne Çıkan Haberler