03.09.2016

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN, GENEL YAYIN YÖNETMENLERİ VE YAYIN KOORDİNATÖRLERİYLE BİR ARAYA GELDİĞİ TOPLANTI SONRASI YAPTIĞI AÇIKLAMA (3 EYLÜL 2016)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, GENEL YAYIN YÖNETMENLERİ VE YAYIN KOORDİNATÖRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haber kanallarının Genel Yayın Yönetmenleri ve Yayın Koordinatörleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, Genel Yayın Yönetmenleri ve Yayın Koordinatörleriyle Beşiktaş’taki Swissotel Otel’de gerçekleştirdiği toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü. Gündemdeki konuların değerlendirildiği toplantıda, yaşanan son gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke ve Tekin Bingöl ile Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat da katıldı.

TOPLANTININ ARDINDAN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haber kanallarının Genel Yayın Yönetmenleri ve Yayın Koordinatörleriyle yaptığı kahvaltı toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.



CHP Lideri Kılıçdaroğlu, " Maalesef yine acı tablo ile karşı karşıyayız. Bugün yeni şehitlerimiz var üzgünüz. Allah rahmet eylesin diyoruz. Umarız bu son olsun.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle:
“Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. CHP’nin son olaylara bakışı, perde arkası olayları samimi bir ortamda görüştük. Bugün yeni şehitlerimiz var üzgünüz. Allah rahmet eylesin diyoruz. Umarız bu son olsun. Her seferinde söylüyoruz ama maalesef terör henüz önlenmedi. Yakın bir gelecekte de önlenmeyecek gibi görünüyor. Tek dileğimiz hükümetin kararlılıkla bu konuda mücadele etmesi. Her seferinde söylüyorum. Yine kendimi söylemekten alamıyorum. Terörün sonlanması için bize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız. Bu konuda bir yasa çıkarılması gerekiyorsa destek veriyoruz, ‘anayasa değişikliği’ dediler, destek verdik. ‘Yeter ki terörü bitirin ve bu ülkede analar ağlamasın’ dedik. Maalesef yine acı tablo ile karşı karşıyayız. Umarız bunların tamamı sona ermiş olur."

Gündem'den Öne Çıkan Haberler